Meteen naar de inhoud

De Goedkoopste Energieleverancier

Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de lasten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je eenvoudig aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn immer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen onverwijld of in spoorslags belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al ontvangen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontract gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Online de meest goedkope energieleveranciers vinden

Onze website heeft de meest goedkope energiebedrijven, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de goedkoopste energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers efficiënt en simpel op een rij. Op die manier kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Uiteraard zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een goede deal heeft gevonden kunt u deze snel via de tool vinden op de website van de desbetreffende leverancier. Na het vinden van uw nieuwe contract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Energietarieven kunnen per leverancier van energie ontzettend verschillen en dit kan op jaarbasis al gauw honderden euro’s besparen. De kosten voor energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijken dé manier is om de beste energieleverancier te vinden? En dat u daardoor veel kunt geld besparen op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is tevens nog eens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is simpel en u bespaart eenvoudig.
  • Het voordeel is al simpel enkele 100-en euro’s

Gas en licht vergelijken loont! tevens u kunt 100-en euro’s op jaarbasis geld overhouden op uw gas- en stroomkomsten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen stijgende prijzen. Maar, gas- en stroomleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door elk jaar een andere provider te kiezen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw kosten aan energie op onze website en profiteer van veel voordeel.

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de laagste premieprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract aanbieden. De maandprijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas. Zoals bij de goedkoopste energieleverancier.