Meteen naar de inhoud

Elektra Vergelijken

energie vergelijker zakelijk

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste contract vaststellen. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

 • Honderden euro’s uitsparen
 • Overstappen is volledig gratis
 • Zelf je ideale energiecontract kiezen
 • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de goedkopere beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen aanstonds of in aanstonds belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Online energie vergelijken

Dit doe je algemeen lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste optie te maken. Ook het toch ook kostenplaatje is snel en simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest voordelige leverancier op de eerste plek pronkt. Natuurlijk kun je ook verder scrollen en onderzoeken waarmee deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo easy geweest.

De voordeligste energiemaatschappij kiezen

De voordeligste energiemaatschappij staat immer bovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energiemaatschappij zal vinden. U kunt verscheidene goedkope energieaanbieders voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet spoorslags de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een besparende deal heeft gevonden kunt u deze snel via de tool afsluiten op de website van de energieleverancier. Na het aan gaan van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige meterstand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Energietarieven kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op jaarbasis al gauw honderden euro’s besparen. De tarieven voor energie bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijken dé manier is om de goedkoopste gas- en stroomleverancier te vinden? En dat u hierdoor veel uitgaven aan energie kunt geld besparen? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg simpel. En overstappen daarna ook!

 • Duurt maar een paar minuten.
 • Overstappen is simpel.
 • Het gewin is al in enkele stappen enkele 100-en euro’s

Gas en licht vergelijken loont! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar minder besteden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen prijsstijgingen. Maar, energieaanbieders bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u voordeel mee halen door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor de duur van het contract om is opnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbare leveranciers van gas en licht te vinden.
 • Geef uw type meter aan en type woning.
 • Vul het aantal leden van uw gezin in.
 • Wanneer u uw exacte verbruik in de buurt heeft kunt u deze tevens toevoegen.
 • Kies de gewenste duur van het contract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de goedkoopste deals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld te krijgen van de offerte
 • Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten! Zoals bij elektra vergelijken.