Meteen naar de inhoud

Energie Aanbieders Vergelijken

Aanbieders Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst vaststellen. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis herleiden en de kosten per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de voordeligste beoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per 12 maanden betaalt. We raden je aan om ook naar éénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijke welkomstkorting kunt profiteren.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gasprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verscheidene invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

Online voordeligere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de voordeligste energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstin het algemeen verouderde energieprijzen die over het algemeen hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus geld besparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamde welkomstactie. Dit kan onder andere een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk twaalf maanden weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw ontdekkingsreis makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op een snelle manier de voordeligste energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappij de goedkoopste is.uitgaven aan gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen ontzettend per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel energie, kunt u zomaar jaarlijks veel geld geld overhouden. Via hier kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de goedkoopste energieleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk eenvoudig tot wel vier energiecontracten op basis van welkomstkorting en, kosten en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is simpel.
  • Het voordeel is al in enkele stappen enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijken levert geld op! tevens u kunt 100-en euro’s op jaarbasis besparen op uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Maar, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door jaarlijks opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw kosten aan energie op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de rekening voor energie ook voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen flink oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas tevens nog een 215,00. Voor licht heeft dit met name van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de lasten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij energie aanbieders vergelijken.