Meteen naar de inhoud

Energie Vergelijken Onafhankelijk

Vergelijkingssite Stroom Gas

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste overeenkomst vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de lasten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn immer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen stante pede of in onmiddellijk belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verwerven van elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogte na een overstap.

Leveranciers vergelijken

Op deze website kun je overeenkomsten van alle energiemaatschappijen vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we over het algemeen betere prijzen kunnen bieden. Tevens de energieverzekeraars waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online efficiëntere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de voordeligste energieleverancier vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstover het algemeen verouderde energieprijzen die meestal hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus geld overhouden door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamde welkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk twaalf maanden weer overstapt dan krijgt u steeds weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw ontdekkingsreis makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle wijze de meest voordelige energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappij de meest goedkope is.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt de goedkoopste prijzen krijgt. Met de goedkoopste energieprijzen kunt u tot wel €600 per 12 maanden geld besparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee maal per 12 maanden kondigen de energiebedrijven dan ook nieuwe prijzen aan. gas en stroom bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen flink per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel energie, kunt u snel maandelijks flink geld geld overhouden. Via hier kunt u leveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de beste energieleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel 4 energiecontracten op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is eenvoudig gedaan.
  • Het voordeel is al efficiënt enkele honderden euro’s

Gas en stroom vergelijken levert geld op! ook u kunt honderden euro’s per jaar geld besparen op uw gas- en stroomkomsten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen nieuwe prijzen. Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u gewin mee halen door elke 12 maanden een andere provider te kiezen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Energietarieven vergelijken en geld besparen

Klanten die vrijwel nooit overstappen kunnen flink besparen door te wisselen van leverancier. Als u al langer klant bent bij een gas- en stroomleverancier betaalt u in de regel te veel voor uw gas en stroom en liggen de prijzen voor gas en licht gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen! Zoals bij energie vergelijken onafhankelijk.