Meteen naar de inhoud

Gas En Licht Vergelijken Consumentenbond

goedkoopste energieleverancier zakelijk

De energievergelijker berekent de laagste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst vaststellen. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de goedkopere beoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per kalenderjaar betaalt. We raden je aan om vooral naar éénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstkorting kunt profiteren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij te allen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je contract overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstkorting al ontvangen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontract gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De voordeligste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiebedrijven proberen online op energievergelijkers als meest goedkope energiemaatschappij in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energiebedrijven concurreren voornamelijk op prijs. De meeste consumenten kiezen namelijk de goedkoopste energieleverancier. De energiemaatschappij die als voordeligste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Ieder jaar overstappen naar de voordeligste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens vijf keer de voordeligste energie aanbieding misgelopen. volledig niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de voordeligste energieleverancier doet besparen. Geld geld besparen op uw toch al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is van invloed bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. energie bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen ontzettend per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel gas en licht, kunt u simpel maandelijks flink geld geld besparen. Via deze website kunt u verzekeraars van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste leverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel 4 leveranciers op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is simpel.
  • Het voordeel is al in enkele stappen enkele 100-en euro’s

Energie vergelijken levert geld op! ook u kunt 100-en euro’s per jaar overhouden aan uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen stijgende prijzen. Maar, verzekeraars van gaslicht bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door jaarlijks een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus voor je contract afloopt opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door een andere provider te kiezen via onze energievergelijker kunt u efficiënt geld besparen. Bijna alle gezinnen kunnen besparen door te wisselen, en in de meeste gevallen tot wel 100-en euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want gas en elektriciteit is de onlangs flink in premieprijs gestegen. Zoals bij gas en licht vergelijken consumentenbond.