Meteen naar de inhoud

Gas En Stroom Vergelijken

Vergelijkingssite Stroom Gas

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten herleiden en de lasten per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je alledaags aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je hierdoor honderden euro’s per 12 maanden te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzen en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt uitsparen op jouw energiekosten? Niet moeilijk, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de goedkopere deals op basis van je verbruik en wensen.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het goedkoopste energieovereenkomst immer bovenaan te staan. Welk contract dit is, is afhankelijk van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En uiteraard van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de goedkoopste energiedeal is.

Besparen op de energierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Energiebewust leven is nog nooit zo van invloed geweest. Daarnaast wordt het leven tevens telkens duurder, waardoor we dolgraag willen uitsparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer even gemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt in de regel een enorme struikelblok voor de meeste klanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is vaak niet mogelijk. klanten vervallen immers in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je simpele energiebesparende suggesties eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie geld besparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel gemakkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens geld besparen door over te stappen van energieleverancier. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per twaalf maanden uitsparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Wat ga ik geld overhouden bij de goedkoopste energieleverancier?

Welke energieleverancier de voordeligste energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de duur van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk kalenderjaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Energieleveranciers vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer gegevens en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt zodoende alle energieleveranciers vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een zekere energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere klanten met behulp van uw review energieaanbieders vergelijken. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen enorm per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kosten voor gas en licht per verzekeraars van gaslicht flink verschillen, daarnaast moet u tevens rekening houden met de vaste kosten die de leveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is wel eens een mogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u via hier snel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder andere kijken naar de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per m3. Het is tevens relevant om te controleren of het een vast of variabel tarief is. Bij een vast tarief betaalt u de volledige contractperiode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene energieleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook direct een zicht in hoe duurzaam de gas- en stroomleverancier is! Bekijk het hier en maak meteen een energievergelijking.
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopen in de regel één, drie of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig ook overeenkomsten voor twee of vier twaalf maanden. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand te annuleren!

Bekijk ook wat overige consumenten over een leverancier van gas en licht denken! Op deze website kunt u een reviews lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij gas en stroom vergelijken.