Meteen naar de inhoud

Gas Licht Vergelijken

zakelijke energie

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst aanbieden. De prijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de slimste beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt door enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energiebedrijven Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het goedkoopste energieovereenkomst te allen tijde bovenaan te staan. Welk overeenkomst dit is, is gebonden aan van je energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En natuurlijk van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de goedkoopste energiedeal is.

Geld overhouden op de energierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe 12 maanden. Energiebewust leven is nog nooit zo belangrijk geweest. Daarnaast wordt het leven tevens telkens duurder, waardoor we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd even eenvoudig. Een nieuwe weg inslaan blijkt meestal een enorme struikelblok voor de meeste mensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is over het algemeen niet mogelijk. klanten vervallen toch ook in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je simpele energiebesparende suggesties eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie besparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel simpel, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens geld besparen door over te stappen van energieleverancier. Uit onderzoek blijkt dat veel klanten gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per jaar uitsparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

De meest voordelige energiemaatschappij kiezen

De voordeligste energiemaatschappij staat te allen tijde bovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energieleverancier zal vinden. U kunt verscheidene goedkope energieaanbieders voorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet subiet de besparing op het scherm.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijker laat u spoorslags zien welke energieleveranciers er allemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premie en welke momenteel de meest voordelige is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijker verfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk gauw welk energiecontract het goedkopere past bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veel leveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie en aanbiedingen waarmee u veel meer kan besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3 uitsparen gemiddeld 450 euro. Tel uit uw winst! gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven verschillen enorm per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij dezelfde energieleverancier blijven is niet voordelig, om die reden is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel gas en stroom, kunt u simpel jaarlijks veel geld uitsparen. Via onze website kunt u verzekeraars van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste leverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel 4 aanbieders op basis van welkomstbonus en, kosten en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart simpelweg.
  • Het gewin is al simpel enkele 100-en euro’s

Gas en stroom vergelijken levert geld op! ook u kunt honderden euro’s per jaar uitsparen op uw gas- en lichtksoten. U kunt er wellicht wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen nieuwe prijzen. Echter, gas- en stroomleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door ieder jaar over te stappen. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u tarieven voor gas en elektriciteit gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een contract met vaste of met variabele tarieven voor energielevering. Vaste tarieven voor energielevering zet u vast voor een langere periode, onder andere een of drie jaar. Variabele tarieven voor energielevering kunnen elke 31 dagen, per 3 maanden of per 6 maanden veranderen. Zo profiteert u dus van prijsschommelingen maar kunt u tevens meer betalen wanneer de energietarieven omhoog gaan. Zoals bij gas licht vergelijken.