Meteen naar de inhoud

Gas Stroom Vergelijken

zakelijke energie

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst weergeven. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de onkosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de beste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen meteen of in subiet belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabele tarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaskostprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verschillende invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt op deze website alle energieprijzen vergelijken.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De voordeligste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieaanbieders proberen online op energievergelijkers als goedkoopste energiemaatschappij in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieleveranciers concurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezen namelijk de meest goedkope energieleverancier. De energieleverancier die als meest goedkope in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.uitgaven aan gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven schelen enorm per leverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel energie, kunt u simpel jaarlijks veel geld geld besparen. Via onze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder meer prijs, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de goedkoopste leverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel.
  • Het gewin is al in enkele stappen enkele honderden euro’s

Energie vergelijken levert geld op! ook u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maanden over te stappen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de afrekening tevens voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen flink oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per jaar en voor gas tevens nog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit met name te maken met de teruggave belasting op energie en voor gas met de lasten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij gas stroom vergelijken.