Meteen naar de inhoud

Goedkoop Gas En Stroom

Tarieven Gas En Elektriciteit Vergelijken

De energievergelijker berekent de voordeligste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract weergeven. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de lasten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per kalenderjaar betaalt. We raden je aan om met name naar éénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het meest goedkope energieovereenkomst immer bovenaan te staan. Welk contract dit is, is afhankelijk van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En allicht van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest goedkope energiedeal is.

Geld besparen op de energierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Energiebewust leven is nog nooit zo van invloed geweest. Daarnaast wordt het leven tevens telkens duurder, waarmee we dolgraag willen uitsparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer even duidelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt in de regel een enorme struikelblok voor de meeste mensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is over het algemeen niet mogelijk. klanten vervallen per slot van rekening in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je alledaagse energiebesparende suggesties eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie besparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel gemakkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens geld overhouden door over te stappen van energiemaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per 12 maanden geld besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Welke energieleverancier heeft de meest goedkope energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meer dan een goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energiebedrijven er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal goedkoper zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een goede deal heeft gevonden kunt u deze eenvoudig online afsluiten op de website van de energieleverancier. Na het vinden van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op jaarbasis al snel honderden euro’s besparen. De tarieven voor gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u eenvoudig de kosten van meer dan 15 gas- en stroomleveranciers.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. tevens al was het zo dat stroom bijvoorbeeld maar €0,07 per kWh kost ligt de kostprijs enorm hoger, dit komt door drie,5 cent btw en maar liefst 12 cent belasting op energie. In feite bestaat een heel groot stuk van uw rekening voor energie uit energiebelastingen en btw! Een gemiddeld huishouden verbruikt per 12 maanden 1.525 m3 gas en 3.340 kWh stroom wat ongeveer te vergelijken is op een kostenplaatje van €147,00 per 30 dagen. Leveranciers mogen zelf hun tarieven bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximum tarief. De hoogste kosten voor gas en stroom worden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uw precieze verbruik? Dan kunt u met onze energievergelijker eenvoudig het geschikte energiecontract zoeken. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de goedkoopste keuze vinden. Zoals bij goedkoop gas en stroom.