Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Energie Aanbieder

zakelijke energie eenmanszaak

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste overeenkomst weergeven. De premie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de lasten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de voordeligste beoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je hierdoor honderden euro’s per jaar te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzen en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geld overhouden op je energiekosten? Gaat heel snel, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de voordeligste deals op basis van je verbruik en wensen.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun je contracten van alle energiemaatschappijen vergelijken. Wij geven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we vaak betere tarieven kunnen bieden. Tevens de energieverzekeringsmaatschappijen waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Stap over naar de meest goedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomst of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een optie wanneer u begint met energie vergelijken. U kunt zo efficiënt mogelijk zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op het feit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop uitzoeken waardoor het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert gangbaar grijze stroom zonder poespas.uitgaven aan gas en stroom bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven schelen flink per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijken dé manier is om de beste energieleverancier te vinden? En dat u daardoor veel geld kunt geld besparen? Het invullen van de vergelijker is tevens nog eens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeite flink besparen op uw energierekening. Uw besparing kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen gas- en stroomleverancier voor u. En met 14 dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kosten voor energie per gas- en stroomleveranciers flink verschillen, daarnaast moet u tevens rekening houden met de vaste tarieven die de verzekeringsmaatschappijen van gaslicht in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is soms mogelijk dat een contract bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u op deze website zelfstandig de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer letten op de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en vastrechtskosten kunnen differentiëren per gas- en stroomleverancier, deze extra kosten kunnen flink in prijs voor de premie uitmaken. Check daarom zo vaak mogelijk wat de meridiane kostprijs per maand is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten goedkoper uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens direct een overzicht in hoe duurzaam de leverancier is! Bekijk het hier en maak stante pede een energievergelijking.
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen in de regel één, drie of 5 jaar, al zijn er op het moment tevens overeenkomsten voor twee of 4 12 maanden. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Bekijk tevens wat andere klanten over een leverancier vinden! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij goedkoopste energie aanbieder.