Meteen naar de inhoud

Goedkope Stroom En Gas

Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract aanbieden. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de lasten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de slimste beoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je hierdoor honderden euro’s per kalenderjaar te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarieven en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geld overhouden op je energiekosten? Zo gedaan, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de voordeligste deals op basis van je verbruik en wensen.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verscheidene invloeden op de energiemarkt. Zoals onder andere de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt hier alle energieprijzen vergelijken.

Online de meest voordelige energieleveranciers vinden

Onze website heeft de meest voordelige energieleveranciers, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest goedkope energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers simpel op een rij. Op die wijze kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Vanzelfsprekend zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen flink per leverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel energie, kunt u snel jaarlijks veel geld geld besparen. Via hier kunt u energieaanbieders vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de voordeligste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel 4 leveranciers op basis van welkomstbonus en, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart simpelweg.
  • Het gewin is al simpel enkele honderden euro’s

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en snel flink geld overhouden op uw energierekening. Uw besparing kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe gas- en stroomleverancier voor u. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Energietarieven vergelijken en geld besparen

Consumenten die vrijwel nooit overstappen kunnen flink besparen door te wisselen van leverancier van gas en licht. Als u al geruime rijd consument bent bij een energieleverancier betaalt u in de regel te veel voor uw gas en licht en liggen de prijzen voor gas en licht gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen! Zoals bij goedkope stroom en gas.