Meteen naar de inhoud

Independer Energie Vergelijken

zakelijk energie vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst aanbieden. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de lasten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de slimste beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van dit land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energieaanbieders Vattenfall, Essent en Eneco, maar tevens Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Online energie vergelijken

Dit doe je alledaags lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keuze te maken. Ook het toch kostenplaatje is eenvoudig te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest voordelige leverancier op de 1ste plek pronkt. Natuurlijk kun je ook verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo snel en simpel geweest.

Welke energieleverancier heeft de voordeligste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meer dan één goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energieleveranciers er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een slimme deal heeft gevonden kunt u deze snel via de tool vinden op de website van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuwe overeenkomst hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per leverancier van energie ontzettend verschillen en dit kan op maandbasis al zomaar honderden euro’s goedkoper worden. De tarieven voor gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen enorm per leverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij eenzelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u simpel de kostprijzen van meer dan 15 leveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kosten voor gas en licht per energiemaatschappijen flink verschillen, daarentegen moet u ook rekening houden met de vaste lasten die de verzekeraars van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms een mogelijkheid dat een contract bijvoorbeeld voordelig lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u via hier uitgebreid de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieaanbieders kunt u onder andere kijken naar de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en vastrechtskosten kunnen verschillen per leverancier van gas en licht, deze extra kosten kunnen flink in maandpremie schelen. Bekijk daarom altijd wat de meridiane maandprijs is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze kosten voordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier van gas en licht? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens direct een zicht in hoe duurzaam de gas- en stroomleverancier is! Bekijk het hier en maak ogenblikkelijk een energievergelijking.
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen in de regel 1, 3 of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens overeenkomsten voor 2 of 4 kalenderjaar. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Controleer ook wat andere gebruikers over een leverancier vertellen! Op deze website kunt u een reviews lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij independer energie vergelijken.