Meteen naar de inhoud

Onafhankelijk Energie Vergelijk

Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract aanbieden. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de de kosten op jaarbasis terugvinden en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder meer beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de beste beoordeling.

Overstappen is uitsparen

Wist je dat switchen je een besparing kan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit geswitcht van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 350.

Welke energieleverancier het goedkopere bij jou past, hangt af van jouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de looptijd van je overeenkomst dezelfde kostprijs voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De optie is aan jou!

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gasprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van diverse invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

Wat ga ik besparen bij de meest voordelige energieleverancier?

Welke energieleverancier de meest goedkope energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de geldigheid van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk kalenderjaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een betere deal heeft gevonden kunt u deze simpel online aan gaan op de website van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuwe overeenkomst hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per energieleverancier enorm verschillen en dit kan op jaarbasis al snel honderden euro’s schelen. De kosten voor energie bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen enorm per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde leverancier blijven is niet voordelig, om die reden is het interessant om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel energie, kunt u eenvoudig jaarlijks flink geld geld overhouden. Via deze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de voordeligste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel 4 energiecontracten op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is simpel en u bespaart simpelweg.
  • Het gewin is al snel enkele 100-en euro’s

Energie vergelijken loont! ook u kunt 100-en euro’s op jaarbasis overhouden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er misschien wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Echter, gas- en stroomleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door jaarlijks over te stappen. Vergelijk dus voor je overeenkomst afloopt opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u simpel geld overhouden. Bijna alle gezinnen kunnen geld overhouden door te wisselen, en meestal tot wel 100-en euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want energie is de onlangs enorm in maandprijs gestegen. Zoals bij onafhankelijk energie vergelijk.