Meteen naar de inhoud

Stroom En Gas Vergelijken

energie vergelijker zakelijk

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste contract aanbieden. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de kosten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd twee weken wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je simpel aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn immer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen linea recta of in meteen belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogte na een overstap.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij te allen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je contract overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al ontvangen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomst gaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

Wat ga ik besparen bij de goedkoopste energieleverancier?

Welke energiemaatschappij de meest goedkope energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de looptijd van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk 12 maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Jaarlijks overstappen naar de goedkoopste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens vijf keer de voordeligste energie aanbieding misgelopen. helemaal niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de meest voordelige energieleverancier doet besparen. Geld besparen op uw uiteindelijk al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is cruciaal bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en stroom bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven verschillen enorm per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijken dé manier is om de meest voordelige leverancier van gas en licht te vinden? En dat u hierdoor veel kunt geld besparen op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is eenvoudig en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en snel flink geld overhouden op uw energierekening. Uw voordeel kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe energieleverancier voor u. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kostprijzen voor energie per energiemaatschappijen flink verschillen, ook moet u ook rekening houden met de vaste kosten die de aanbieders van gaslicht in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is wel eens een optie dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u via hier safe de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere letten op de volgende eigenschappen;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per kubieke meter. Het is tevens interessant om te bekijken of het een vast of variabel kostenplaatje is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, daarom hebben bijna alle leverancier speciale acties om consumenten te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een voor niks tablet, een lager tarief of een ander presentje!
  3. De duur van het contract – Energiecontracten lopen over het algemeen 1, 3 of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig tevens aanbiedingen voor twee of 4 jaar. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen te annuleren!

Check tevens wat andere klanten over een leverancier vinden! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij stroom en gas vergelijken.