Zakelijk Energie Vergelijken

Tarieven voor zakelijke energie kunnen per energieleverancier best veel verschillen en dit kan op maandbasis al snel honderden euro’s schelen. De uitgaven aan gas en stroom bestaan uit de verbruikskosten, belasting op zakelijke energie, btw en vastrechtkosten.

De energietarieven veranderen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere leveranciers van leverancier. Als u al langer klant bent bij een energieleverancier betaalt u waarschijnlijk te veel voor uw gas en stroom en liggen de energieprijzen gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 overhouden!

Zakelijk Energie Vergelijken

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u simpel en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky zakelijke energie Topdeal en de Nederlandse zakelijke energie Maatschappij! Om het overzichtelijk te maken kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van het contract en eventueel de mate van duurzaamheid.

Met de gegevens calculeert de zakelijke energievergelijker binnen real time de beste energiecontracten! Wanneer een leverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Hoe berekent de zakelijke energievergelijker?

De zakelijke energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De zakelijke energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het beste contract weergeven.

De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken.

Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar terugvinden en de lasten per kWh licht of per m3 gas.